zaterdag 31 maart 2012

Op de stoffenbeurs in Delft

was het koud ! maar ze hadden er wel hele mooie stofjes.

nee hoor ik hou helemaaaal niet van streepjes stofjes
en ook niet van blauw ;-)

maandag 26 maart 2012

Over een huisje van stof, een etui, lemon en orangecurd

Vandaag heb ik een huisje van restjes stof/scraps gemaakt, het patroon komt uit de laatste "Quiltnieuws". Na wat gepriegel is dit het resultaat geworden.
Het onderstaand etui heb ik deze keer van een blauw bloemmetjes stofje met een donker blauwe binnenkant gemaakt. Dit is een (verlaat) verjaardagskado voor mijn oudste zus, ze wil weer gaan borduren en kan dan in dit etui haar borduurspulletjes bewaren, iets anders kan natuurlijk ook :-)
Ben vergeten er een foto van te maken daarom een foto van mijn eigen etui.
Vanmorgen weer druk aan het curd maken geweest wel 7 potjes vol, 3 lemoncurd ( rechts ) en 4 orangecurd (links) , nou had ik gedacht dat orangecurd oranje zou worden maar niets is minder waar, of doen biologische sinaasappels daar misschien niet aan ????

zondag 18 maart 2012

Lemon curd

gemaakt vanmiddag , had hier ( klik) een super makkelijk en snel magnetron recept gevonden, het ging inderdaad heel snel en gemakkelijk.

De volgende keer ga ik orange curd proberen lijkt me ook heel lekker.

zaterdag 17 maart 2012

Flapjacks gemaakt en Christmas treatsblok af

Vanmiddag heb ik Apricot Flapjacks ( klik op link voor recept )gemaakt, ook had ik nog wat nog wat gedroogde cranberry's liggen die heb ik er ook bij gedaan,lekker maar wel een calorieënbommetje. Toch maar een kijken of ik ergens een "lijnvriendelijker"recept kan vinden.
Het christmas treatsblok, inclusief 5 sterretjes van glow in the dark DMC garen maar of ze dat ook echt doen.......?