maandag 25 juni 2012

verkooppagina

Omdat mijn kasten een beetje vol worden ga ik mijn zelfgemaakte spulletjes verkopen .
Het zijn o.a. baby kadootjes en andere spulletjes zoals telefoonhoesjes , een kinder quiltje, zakdoekhouders een borduurschaarhouder met of zonder schaar en nog veel meer.
Kijk rustig rond en zit er wat voor je bij laat het me dan even weten ook voor bestellingen  en event op en aanmerkingen kun je onderaan de pagina een  reactie plaatsen.

Dit pakketje gekocht en Flapjacks gemaakt



Van de bon die ik op mijn verjaardag had gekregen heb ik dit pakketje gekocht , vinger doet weer (bijna)  normaal na prik dus kan ik weer borduren :-)

heb een ander stofje dan in het pakketje zat gebruikt als ondergrondje , mijn stofje  is iets lichter. De hartjes gaan denk ik bloemtjes o.i.d. worden ,ga ik nog even over nadenken .

Flapjacks ongesneden en  nog in de vorm

zondag 17 juni 2012

Buit lapjesmarkt

Vanmorgen ben ik naar de uitverkoop lapjesmarkt in Den Haag geweest. Heb deze stapel stofjes gekocht en ...........ben nog binnen het budget gebleven ook :-)



links een bruine lap zijde voor een ( bloes ) jasje  daaronder een zandkleurige lap voor een lange broek en rechts een stapel van 5x  tricot voor een jurk , polo en t-shirts ,of nachtpon wanneer het resultaat wat tegenvalt :-) Genoeg te doen weer voorlopig , gelukkig hoeft het niet morgen af.
Bewaar ook het e.e.a. voor het najaar wanneer de lessen weer beginnen.



zaterdag 16 juni 2012

Worteltaart

Vandaag een zalige worteltaart gemaakt volgens een recept (klik) van Jamie Oliver.





Hij moest iets langer in de oven dan in het recept is vermeld ,ongeveer een minuut of 10 en ikheb niet 2 maar 1 limoen gebruiken voor topping .