dinsdag 18 februari 2014

De schaapjeskleedjes zijn af !

voor
na
 Er hoorde eigenlijk een fluwelen rand om maar die had ik niet, ik had nog wel een restje fleece in de goede kleur, ook leuk ! Ik denk erover om van deze kleuren ook nog een paar kussenhoezen te maken( de oude zijn op )  Er zijn nog best veel restjes blauw, ecru en beige over en misschien een beetje rood erbij, of zou het dan te "Hollands" worden ?
klaar !
eigenlijk bijna klaar, er moeten nog een paar kleine figuurtjes in het ecru  gequilt worden, zoals een hartje of een sterretje oid maar dat kan altijd nog ;-) 

zaterdag 15 februari 2014

Nieuwe hoezen voor de bank.

We hebben nieuwe hoezen, van spijkerstof, voor de bank  gekocht,(in het echt
is de stof wat donkerder) en omdat de armleuningen snel groezelig worden
ga ik van deze stofjes 2 kleedjes maken voor over de armleuningen. Da's een stuk makkelijker wassen dan een hele hoes.
Ergens had ik ook nog een paar schaapjes (zaten ooit bij de Seasons) die komen nu mooi van pas en samen met de stofjes passen ze heel goed bij de verschillende bankhoezen .






vrijdag 7 februari 2014

Injectie gehad



Vandaag naar de hand en pols poli van het Rode Kruisziekenhuis in Den Haag geweest en een injectie gehad in mijn hand ivm een trigger finger. Meestal zijn deze injecties erg pijnlijk maar het viel reuze mee deze keer, deze dokter kon erg goed prikken. Hopelijk duurt het nu weer een tot anderhalf jaar tot de volgende prik.

 zo lijkt het  heel wat



maar dit is alles ;-)

dinsdag 4 februari 2014

Heb zondag Muffins gemaakt

 of moeflons zoals DH ze noemt ;-)

voor het eerst is de icing ook redelijk gelukt
 Het recept komt uit een boekje van, dacht ik, Dille en Camille .
Deze moeflons zijn met roomboter en komend weekend ga ik  proberen ( want  heb dan waarschijnlijk een zere hand ivm met een injectie )die met yoghurt te maken .