woensdag 17 juni 2015

Grou en Joure

Grou was wel leuk maar ik vind het wel erg veranderd, veel minder leuke winkeltjes ed  maar heb er wel een paar zeer hippe sneakers gescoord , zilverachtig met inzetten van kant en ze lopen heerlijk.DH was al tijden opzoek naar een citroen geranium en heeft die samen met een ander plantje in Grou gevonden.
Vandaag een museum in Joure bezocht , dat eigenlijk bestaat uit diverse musea bijelkaar zoals: een zilversmederij, dropukkerij, koperslagerij , DE koffie  museum en jawel een klokkenmuseum met een grote frieseklokkenafdeling. Verder een kringloop bezocht maar die viel tegen.
Morgen dagje Sneek waar een braderie is met produkten uit het no orden even  langs een kringloop en daarna , als er nog tijd is ,naar het quiltwinkeltje De Ganzerik vlakbij Sneek .

2 opmerkingen:

  1. Klinkt goed, klinkt als vakantie!!! Wist helemaal niet dat jij Grou al kende. Ben zeer benieuwd naar je sneakers, klinken als.... tja, weet het eigenlijk niet.
    Hoop dat je in Sneek wat van je gading vindt, of anders bij de Ganzerik (zag je tekst niet dacht dat je Zwezerik had geschreven, vond ik al raar). Wat is trouwens een ganzerik?

    Groetjes ook aan je DH

    R

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit was de derde maal Grou voor mij.
    De schoenen klinken al hou ouder hoe gekker en zo zien ze er ook uit ;-)
    De Ganzerik is een quilt winkel
    , in een grote boerderij
    midden in de weilanden, net buiten Joure, daar zijn we op de terugweg van Sneek langs geweest.

    BeantwoordenVerwijderen