woensdag 25 maart 2015

dinsdag 24 maart 2015

bah

Voel me weer ziek, toch te snel afgebouwd of  staat me weer een nieuwe "verrassing "te wachten ? Maar weer bellen met het ziekenhuis :-(

zondag 22 maart 2015

GV suikerbrood gebakken

vandaag een poging gedaan tot het bakken van een fries suikerbrood zonder gluten uit het receptenboek van Jeandrine (klik) ik had er wat gembersiroop aan toe gevoegd en met een mix van gembersiroop,boter en kaneel de bovenkant en de vorm bestreken, kwam ik op een Friese site tegen. Helaas is het brood een tikje te hard gegaan de volgende keer zet ik hem iets meer voorin de oven. Het bakken in een siliconen vorm vind ik niet echt handig omdat het zo uitzakt aan de zijkanten.
Volgende keer beter, het blijft GV  brood en da's toch heel anders dan gewoon brood  ;-)

 hij lijkt niet echt op het plaatje :-( nu maar hopen dat hij wel smaakt.

smaakte prima !
 bijna net zo als het echte suikerbrood .

zaterdag 21 maart 2015

Mijn rugzak is af, ik vind hem leuk geworden !


maar.................er is volgende week een afmaak les geplant en ik heb geen idee wat ik daar zal gaan doen. Misschien stofjes inslaan voor een volgende tas ;-)  Ik vind het erg leuk om te maken, lekker op mijn gemakje steeds een klein stukje. Het was heel veel handwerk (leuk) en steeds een klein stukje op naaimachine wat prettig was omdat lang achter de naaimachine nog niet gaat ivm herstel na ziekte .

voorkant 



achterkant 








zijkant 

 zijkant

binnenkant flap 
de binnenkant van de tas met twee (uitvouwbare) binnenzakken met klittenbandsluiting en een label







dinsdag 10 maart 2015

Het was weer even schrikken

Gister middag op de SEH  opgenomen , gelukkig  mocht ik 's avonds weer naar huis .

Het was erg druk op de SEH  daarom parkeerden ze me de laatste paar uur ,in afwachting van de uitslagen, maar op de "gang "
Toch nog een  (volgens dochterlief ) "schaapachtig" glimlachje geproduceerd voor de foto.

zondag 8 maart 2015

50 Shades of Gluten


Helaas heb ik momenteel geen handwerkjes om te laten zien, heb daar  ( nog ) even geen fut voor ivm griep en complicaties van de griep :'(