woensdag 27 april 2016

Elsässer flammkuchen en tomatenbrood gemaakt

Jammer genoeg was de flammkuchen voor de helft verbrand maar de goede helft smaakte prima, helaas brak er een tand van mijn plaatje toen ik een hapje nam, raar want  zo hard was het brood niet eens. Het goede nieuws is dat ik de tand niet heb door geslikt ;-)
Het tomaten brood is voor vanavond samen met salade van sla uit de moestuin ! 


3 opmerkingen:

  1. Het zit je ook niet mee, he. Op naar de tandarts dan maar weer. En die Flammkuchen mochten ze wat mij betreft houden in de Elzas. Je tomatenbrood ziet er zalig uit. Hoop dat het ook zo smaakte. Ik hoop dat je snel terecht kunt bij de tandarts, en dat hij je tand er snel weer aan heeft. Ja, wel een mazzeltje dat je hem niet had doorgeslikt, maar toch. Wat een pech.

    Groetjes (ook aan je DH)
    R

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja zo denk ik dat ik een paar dagen geen afspraken ed heb, maar helaas :'-(
    Het tomaten brood was lekker met een paar kleine toevoegingen zoals wat meer tomaten, takje rozemarijn en wat zeezout komt het aardig in de richting van een echte volgens DH.
    Vanmiddag plaatje weer ophalen , gelukkig had ik een reserve plaatje anders had ik er meteen die bezem en hoed bij kunnen gebruiken ;-)

    Groetjes ook aan de mannen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach, bezem en hoed erbij zijn ook leuk, toch? Maar je hebt wel gelijk, dan was het wel heeeeel echt geworden. Je tomatenbrood zag er ook zalig uit.

    Gr.
    R

    BeantwoordenVerwijderen