klopt het is die met rode pepertjes,een paprika en geleisuiker het is een super makkelijk recept en je kunt het zo pittig maken als je wilt door er meer zaadlijsten en zaadjes aan te laten zitten gaat het heter worden zonder is het lekker maar niet pittig.
ja hoor als je het niet te lang achter elkaar doet en niet aan de verkeerde kant begint en dan een halve kroon moet uithalen valt dat best mee ;-)
het is speciaal "verloop"garen dat koop je zo het bestaat ook in een paar andere kleurtjes .
Het borduurtje wordt mooi. Wat is trouwens chili jam? Is dat die jam met rode pepertjes?
BeantwoordenVerwijderenVraag me wel af of je echt rustig wordt van zo'n borduurtje :)
gr.
R
Wat verloopt die rode kleur trouwens mooi!
BeantwoordenVerwijderenR
klopt het is die met rode pepertjes,een paprika en geleisuiker het is een super makkelijk recept en je kunt het zo pittig maken als je wilt door er meer zaadlijsten en zaadjes aan te laten zitten gaat het heter worden zonder is het lekker maar niet pittig.
BeantwoordenVerwijderenja hoor als je het niet te lang achter elkaar doet en niet aan de verkeerde kant begint en dan een halve kroon moet uithalen valt dat best mee ;-)
het is speciaal "verloop"garen dat koop je zo het bestaat ook in een paar andere kleurtjes .
Waar gebruik je die chili-jam voor. Het lijkt me wel lekker, maar waar doe ik het bij?
BeantwoordenVerwijderengr.
R