maandag 21 november 2016

Voor het eerst gv stokbood gebakken

Dat is best goed gelukt vind ik, wel jammer van het vloerbrood.
De voorkant 🤗

De achterkant 😢

4 opmerkingen:

  1. Het ziet er zalig uit, zie niet wat er verkeerd is aan het vloerbrood, te donker? Of is dat alleen de foto. Het ziet er ontzettend lekker uit met die maanzaadjes. Smaakt het ook zo?

    Gr.
    R

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hij is heftig verbrand aan de achterkant en hij was niet gaar, had geprobeerd om hem op de pizzasteen te bakken, was geen goed idee.
    De zaadjes zijn nigellazaadjes die geven het een heerlijke ( Turkse bakkerij ) geur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O, ik dacht hij uit je broodbakmachine kwam. Wat jammer dat-ie verbrand is. Was de niet verbrande kant nog wel lekker? En wat zijn trouwens Nigellazaadjes? Snap dat ze van Nigella Hoe-heet-ze- ook-alweer zijn, maar wat is het? Venkel of zo?

      Groetjes,
      Riek

      Verwijderen
    2. Bedacht met net dat je het stokbrood dus ook niet in de broodbakmachine hebt gemaakt, maar in de oven. Wat knap!

      En lekker, hoop ik.

      R

      Verwijderen