Het ziet er zalig uit, zie niet wat er verkeerd is aan het vloerbrood, te donker? Of is dat alleen de foto. Het ziet er ontzettend lekker uit met die maanzaadjes. Smaakt het ook zo?
hij is heftig verbrand aan de achterkant en hij was niet gaar, had geprobeerd om hem op de pizzasteen te bakken, was geen goed idee. De zaadjes zijn nigellazaadjes die geven het een heerlijke ( Turkse bakkerij ) geur.
O, ik dacht hij uit je broodbakmachine kwam. Wat jammer dat-ie verbrand is. Was de niet verbrande kant nog wel lekker? En wat zijn trouwens Nigellazaadjes? Snap dat ze van Nigella Hoe-heet-ze- ook-alweer zijn, maar wat is het? Venkel of zo?
Het ziet er zalig uit, zie niet wat er verkeerd is aan het vloerbrood, te donker? Of is dat alleen de foto. Het ziet er ontzettend lekker uit met die maanzaadjes. Smaakt het ook zo?
BeantwoordenVerwijderenGr.
R
hij is heftig verbrand aan de achterkant en hij was niet gaar, had geprobeerd om hem op de pizzasteen te bakken, was geen goed idee.
BeantwoordenVerwijderenDe zaadjes zijn nigellazaadjes die geven het een heerlijke ( Turkse bakkerij ) geur.
O, ik dacht hij uit je broodbakmachine kwam. Wat jammer dat-ie verbrand is. Was de niet verbrande kant nog wel lekker? En wat zijn trouwens Nigellazaadjes? Snap dat ze van Nigella Hoe-heet-ze- ook-alweer zijn, maar wat is het? Venkel of zo?
VerwijderenGroetjes,
Riek
Bedacht met net dat je het stokbrood dus ook niet in de broodbakmachine hebt gemaakt, maar in de oven. Wat knap!
VerwijderenEn lekker, hoop ik.
R