donderdag 6 april 2017

Uitstapje naar Ooij

Wij zijn van de bon van weekendjeweg, die we voor ons 40 jarig huwelijksfeest van de familie gekregen hadden (bijna 2 jaar geleden alweer ) naar Ooij in Gelderland geweest, het was er erg mooi en we hadden prachtig weer tijdens ons drie daags uitstapje.
Eerst zijn we bij Sil geweest en hebben gezellig geluncht in Zetten. Daarna zijn we naar het Fletcher hotel in Ooij gegaan. (klik)
uitzicht vanaf het balkon

onze kamer

uitzicht de andere kant op , hier is ook een stukje  restaurant op te zien

De tweede dag naar zus ,zwager en neef in Didam geweest en op de terugweg door Duitsland langs een grote bouwmarkt/ tuincentrum gegaan.

het was een hele grote bouwmarkt

waar we een paar leuke inkopen gedaan hebben 

en hier en daar  stekjes gevonden die zomaar van planten gevallen waren ;-)

en de derde dag zijn al weer vroeg naar huis gegaan, het was die zaterdagmorgen  heerlijk rustig op de weg.

Het was heel gezellig in Zetten en Didam .Eventjes in Duitsland was ook leuk het Fletcher hotel in Ooij was minder , de kamer was prima maar het eten was niet lekker, het glutenvrije ontbijt waar we ruim van te voren over hadden gebeld en wat geen enkel probleem zou zijn was ronduit vies, we hebben er ook gedineerd maar ook dat was niet om over naar huis te schrijven maar wel op mijn blog 😉. Gelukkig was er een Spar winkel in de buurt en had ik GV brood van R. mee gekregen  en hebben we de tweede avond op onze kamer "gepicknickt" wat een stuk lekkerder en voordeliger was !
 De picknick 

met de prachtige nieuwe omslagdoek om die Sil voor me gehaakt heeft , ben er heel blij mee hij heeft helemaal mijn kleuren en is zalig warm !!

1 opmerking:

  1. Leuk de foto's van Ooy. En fijn zo'n uitje naar een bouwmarkt, duh. Je ziet er trouwens wel een tikje moe uit op die laatste foto, maar de kleuren van de omslagdoek passen wel heel goed bij je, knap uitgekozen van Syl.

    Gr
    R

    BeantwoordenVerwijderen